Tuesday, June 22, 2010

Moving On...

Moving on ade banyak perspektif.
dari segi Obviousnya, mestilah from one place to another.
ataupun org Selalu guna ayat nih bile berputus cinta -__-"
tapi buat masa ini dari pandangan seorang hannyshasha,
moving on ialah bila kita mula masuk phase baru in life.
korang fahamlah kan.
this is the move yang i have 2 go through in life.
Allah is Almighty. Dia tahu kita harus move dari kepompong hidup kita.
the typical norm yang kita lalui.
contohnya, routine pergi sekolah.
selama 5 tahun dipraktikkan. tade ubahan. oishhh, otak tak berkembang laa. -___-"
tapi pastu kena masuk Unibersiti,
kena hidup w/o adek and mama, papa, family and friends.
SEDIH TAU!!! ORANG SAYANG TELEBIH SANGAT KAT ADEK ORANG!!
tapi... kalau kita still berpegang pada past life, mmg kita akan ketinggalan.
sebab smua org akn ready nak leave.
we will be selfish in a way. because we will unconciously forget about others
and move on.
jadi kita pun harus terima kenyataan.
Harsh words, i know.
just 2 make us feel better, thats when we'll new people in our lives,
just as special.
i wish everybody the best laah.

Monday, June 21, 2010

inilah bilik asrama mawar.

okayyy...
disini saya nak bagitahu sebenarnye hidup dikolej tidaklah seteruk spt yang diuar - uarkan.
(xcept orientation week. yang tu aku rase cam nk mati!)
saye dapat THE COOLEST roomate in the whole world!! mmg tak leh diganti
dari mane mane.
hehehehe... I LAP YU WIT KAIN GUCCI! heheheh.

berbalik pada cerita.
okey, amri daku perkenalkan mereka. hik hik.

KATIL A:
Fatin Syakirah, dipanggil atien.
org ganu, hik hik.
ank sulung!! *sep sep.

KATIL B:
sayelah siapa lagi.
org shah alam.
ank sulung gak!!

KATIL C:
Farah farieza, nama nikname: Farra
org subang.
anak bongsu!!

KATIL D:
last tapi bukan least,
Farah amalina, singkatan, Nina.
org johor.
anak bongsu jugaa.


okey kami berbeza byk sekali
tapi tetap syg each other.
mari lihat gmbr bonding2, walaupun muka suma selekeh blum mandi punya pasal selepas balik dari kelas. hi hi hi . kalau dierg tau mampoih aku kna goreng. hahahaha!!!