Friday, March 12, 2010

alhamdulillah... :')

kadang kala hidup ini unexpected.

kadang naik, kadang turun. kadang tengah tengah.

yang boleh tolong kita hanyalah yang MAHA ESA.

amiin.


moment yang paling aku takkan lupa sampai bila bila pun,

waktu mama dengan papa menangis gembira.

Alhamdulillah, sha dah buat dia orang happy.

kini hidup sha dah penuh dengan bunga bunga warna warni,

ada oren, pink, biru, purple turqoise, ehh ade ke???

adekaan aje. :P


walaupun result hanya cukup cukup makan je,

sha redha kalau itu penentuan Tuhan.

mana tau kan kalau dapat result yang lagi bagus sha jadi kepala besar,

tak mustahil...

jadi again sha bersyukur. :')

semua ini hasil daripada doa mama dan papa,

BETUL!!!

DOA IBU ITU MUSTAJAB!!!

sebab sha tak confident dalam banyak subject,

tapi tengok mama mcm chill je.

hahahaha....

sekarang ini sha hanya nak focus pada yang akan datang,

masanya untuk sha fikirkan baik dan buruk,

course okay ataupun tak. smua itu dalam kepala otak.

harap harap dapat scholarship dengan result ala kadar ni.

Amiiin,


Sha bersyukur... :')

No comments: