Wednesday, March 31, 2010

graduation.

DATE: 27th March 2010
VENUE: SMK SEKSYEN 9
TIME: Between 8.30 to 10.00
OCCASION: Heartwarming gift for my parents. :')









Monday, March 29, 2010

dah pergi sudaa mereka.

DAH PERGI DAH PERGI DAH PERGI!!

sedih nye my heart sebab kawan ku yang daku sayang seumur hidup
dah pergi PLKN.
okay aku tamau nanges lebih lebih, aku just nak kau tau aku sayang kau and kau happy memlakukan activity di sana,
dont worry, ill count the days when you come back yaww.












Wednesday, March 24, 2010

Love novels!

okay. pernah tak kamu angkat tangan dan try bace buku
love stories from amazing authors like judith mcnaught???

well, you should. mungkin sebab itu saye terlalu per occupied dengan
princecharming idaman hatiku. ataupun bak kata rakan baik ku seorang
seperti duhai si pari - pari. hik hik. a girls gotta dream right???

tak kisahlah ape pun yang nak dicakapkan pun, asal saye bahagia dengan hidup saye.
macam saye cakap pada Nik Ezzat dalam kereta tadi,
i still believe that when you meet someone you love, there's gonna be fireworks up in the sky,
i still believe your heart is gonna beat 200km/h even when you just look at his face.
i still believe there's gonna be the right music during the right time.

walaupun kawan kawan aku cakap "kau pike ni movie ape???!"
saye pun cakaplahhh "tengoklah nnt."

we shall people. :)

Friday, March 12, 2010

alhamdulillah... :')

kadang kala hidup ini unexpected.

kadang naik, kadang turun. kadang tengah tengah.

yang boleh tolong kita hanyalah yang MAHA ESA.

amiin.


moment yang paling aku takkan lupa sampai bila bila pun,

waktu mama dengan papa menangis gembira.

Alhamdulillah, sha dah buat dia orang happy.

kini hidup sha dah penuh dengan bunga bunga warna warni,

ada oren, pink, biru, purple turqoise, ehh ade ke???

adekaan aje. :P


walaupun result hanya cukup cukup makan je,

sha redha kalau itu penentuan Tuhan.

mana tau kan kalau dapat result yang lagi bagus sha jadi kepala besar,

tak mustahil...

jadi again sha bersyukur. :')

semua ini hasil daripada doa mama dan papa,

BETUL!!!

DOA IBU ITU MUSTAJAB!!!

sebab sha tak confident dalam banyak subject,

tapi tengok mama mcm chill je.

hahahaha....

sekarang ini sha hanya nak focus pada yang akan datang,

masanya untuk sha fikirkan baik dan buruk,

course okay ataupun tak. smua itu dalam kepala otak.

harap harap dapat scholarship dengan result ala kadar ni.

Amiiin,


Sha bersyukur... :')

Saturday, March 6, 2010

khamis oh khamis.

hari yang bermakna buat hidup aku.
penentu segala soalan dan jawapan kepala,
penenteram hati yang asyik dup dap dup dap je sepanjang sminggu nih.
haiyoyoyo, akhirnya, sampai juga harinya.
aiyoo maaa!
kalau result aku teruk macam mana? waa, tak mau pikeee.

hurmmm.